söndag 9 juni 2013

Att samla ihop sig

 Som ni redan förstått har jag samlat på mig mycket saker genom åren! Då gäller det att så att säga "samla ihop sig" så det inte blir alldeles för rörigt. Jag tycker om att göra stilleben, sätta samman saker som i mitt tycke hör ihop på nåt sätt!
I bakgrunden ser ni fönstret där jag har placerat ett äldre fönster och satt dit en gammal vacker spetsduk som insynsskydd. Ett bra sätt att försköna ett standardfönster från 1980-talet:)


Ibland hör de inte ihop på nåt sätt alls, men det kan bli bra ändå;)


Vad en kaffekvarn gör tillsammans med skrivbordsmaterial som papper och pennor kan man undra, men jag tycker den passar in med sin gröngula kulör. Dessutom står ju skrivbordet i matrumsdelen i mitt kök!

4 kommentarer:

 1. Pappersstansen är fin- man kunde minsann designa förr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, de la ner sån omsorg förr! Minsta vardagsföremål har en fin design. Nu är det mer slit-och-släng och inte så noga!

   Radera
 2. Stilleben tycker jag också om att göra, och det kan ta låång tid. Många tycker det är konstigt och frågar - men är det inte att bara ställa dit prylarna? Hm, de har ingen aaaning om hur vi njuter och lägger ner hela vår själ i arrangemanget.
  Jag tycker om det du visar och det väcker nyfikenhet. Kaffekvarnen hör ändå dit, på sitt sätt!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cia! Ja tänk om nån filmade hur man plockar runt å flyttar på saker innan man blir nöjd! Den filmen skulle vara komisk tror jag:))

   Radera