söndag 30 juni 2013

Loppis är bäst, ingen protest

Bloggerskan i egen hög person i samspråk med bordsgrannen:)

Så var den då äntligen här, den efterlängtade loppisen! Det var allt ett jädra slit innan, men så himla kul vi hade under loppisdagen:)

 
Det här är bara en liten del av allt jag plockat ihop, bilen var full upp till innertaket! Diskstället fick jag daterat av en antikhandlare som var där.
Tidigare hälften av 1800-talet enligt honom! Ett diskställ gjort för allmogens trätallrikar. Det var mitt dyraste föremål, ingen köpare fick jag, men väl så många kommentarer och trevliga diskussioner om både diskstället som om andra gamla saker. Det är nåt med det antika som får folk att minnas och vilja delge andra sina minnen, som jag tycker mycket om. Äldre människor märker att jag är intresserad och jag fick höra en del intressant och roligt igår. Bland annat en mycket lång och invecklad historia om laxermedel och vitaminer som förväxlats, och de hemska följderna av detta:)
 
 
Jag höll mig riktigt i skinnet igår, ett enda inköp gjordes bara! Och så den här fina pallen och spegeln som jag bytte till mig av en vän som ville ha nåt annat från mig. En riktigt lyckad dag helt i min smak!

4 kommentarer:

 1. Å vad roligt! Tack för tipset om tidningen, det ska jag kolla in.

  Kram bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nöjet var helt på min sida:)
   Kram

   Radera
 2. Härligt med loppis...skulle själv behöva göra mig av med lite saker....risken är ju att bilen blir full ändå när man bege sig hemåt för visst hittar man ALLTID saker man trodde man behövde hihihiihi ha en fin sommar kram från Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska vi byta grejer, ska vi byta grejer med varann;)?
   Så blir det oftast, ingen minskad mängd grejer på hemvägen!
   Kram

   Radera