tisdag 3 september 2013

Milda Madonnor

 Trots att den vita "shabby chic-stilen" väl sjunger på sista versen även i mitt hem, så kommer jag nog alltid ha kvar mina vackra madonnor. De är rofyllda, ofta målade i milda pastellfärger, och ger ett lugn när man ser på dem. Just de här två har jag i sovrummet.

Jag tycker mycket om det sakrala, men kan inte säga att jag är särskilt religiös. Det har en del besökare  trott när de sett mina madonnor, radband och bibliska tavelmotiv;) Men vackert, rofyllt och harmoniskt tycker jag att det är.
Apropå att shabby chic verkat hamna ute i kylan, så är det ju ingen hejd på alla färgsprakande "Pippi Långstrump-hem" i tidningarna nu! Skulle vara kul med en blandning, varför måste det ena vara mer rätt än det andra? Lite trist blir det allt! Fram för mer mångfald och personlighet i våra hem!

1 kommentar:

 1. Japp fram med mer mångfald;) Gillar de personliga hemmen mest, där inget är rätt eller fel.

  Här dras jag också till det sakrala, lyckas alltid få hem än det ena än det andra från loppmarknader. Men jag gillar dem inte hemma i inredningen så de åker ganska snabbt ut på tradera;) Där de får göra någon annan lycklig istället.

  Gillar att det smyger sig in mer färg i hemmen men jag hoppas att seconhand-eran håller i sig- för miljöns-skull.

  Ha en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera