lördag 15 februari 2014

På tapeten


 Tog mig en liten rundtur på Boråstapeters hemsida och kollade igenom deras kollektioner. Det är helt tydligt att min smak går mot romantik och gamla tider:) Den här vackra tapeten med bladslingor i rut/rombmönster väcker habegäret hos mig!
Den är ur kollektionen Garden Party och har nummer 3467, pris 479 kr per rulle.


 Den här är så otroligt vacker! Tänk er ett sovrum med denna tapet, en gammal järnsäng och så sängbord i vitt eller grönt i slitet patinerat skick...
Vill ha nu:)
Den kommer från kollektionen Karlslund med nummer 2921 och kostar 639 kr rullen.


Jag är ju svag för lila, har ljust syrenlila i hallen och vardagsrummet sedan tre år, och har aldrig ångrat det valet.
Den här tapeten ur kollektionen Lace med nummer 1330 kostar 389 kr. Hortensior kan aldrig bli fel för en romantiker som jag!
Massor av snygga tapeter hittar du på Boråstapeters hemsida, och jag är inte sponsrad;) Jag tycker bara att det är fina tapeter till bra pris!

Klicka in på hemsidan här http://www.borastapeter.se/sv/

2 kommentarer:

 1. Hej! Håller fullständigt med dej om ditt tapetval! Boråstapeter har både snygga och prisvärda tapeter! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Vilka fina alternativ du har hittat. Jag ska snart ut i tapet djungeln och titta efter en till vårt lilla rum när äldsta dottern brukar bo när hon är hemma. Gruvar mig lite för det finns så otroligt mycke fint att välja på.

  Kul att du vill vara med i min utlottning!

  Ha de gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera