lördag 9 november 2013

Bakom kulisserna

 Man kan lätt tro att jag har ett välstädat hem, för det är ju det man helst visar upp på sin blogg! Men icke, här ser ni den bistra verkligheten en vanlig gråkulen lördag i november:) Fick för mig att städa...nåja röja med stora skyffeln;) och då blev det såhär! Inte ett dugg bättre, utan mycket, mycket värre än det var från början! Där tog orken slut för en stund, nu behöver jag rast tänkte jag...

...och den tar jag i min sköna fåtölj med en kopp te, pepparkakor och clementin och vackra städade hem i tidningarnas julreportage. Fast jag tror allt att de också var framme med stora skyffeln innan fotografen kom:)

3 kommentarer:

 1. Det är helt okej för mig. Jag städar nästan aldrig. Det är liksom ingen ide när man eldar med ved då det alltid blir så skräpigt...det finns viktigare saker...

  SvaraRadera
 2. Så härligt att få se att vi inte är ensamma med kaotiska rum (ibland) Kreativitet föder kaos och kaos föder kreativitet;) (har jag bestämt)

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Det här älskar jag att se! Varför då? Jo för att det är härligt med medsystrar i bloggvärlden. Själv har jag slutat ursäkta mig över röran för bekanta och kameralinsen riktas bara med det hopplockade. En dag kanske jag också vågar visa hur dt kan se ut.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera