torsdag 7 november 2013

Livet är en resa

Resväskor jag samlat på mig och förvarar tyger i. Tre är nu sålda till goda vänner:)
 Livet är en resa brukar man säga. En resa vi inte vet destinationen på i så fall, tänker jag! Det är väl det som gör livet intressant, att vi faktiskt inte har en aning om hur det kommer bli? Ändå strävar man efter att få veta i förväg, vara förberedd. Men det går ju inte! Tänker på den gamla slagdängan från förr "Que sera sera, what ever will be will be, the future´s not ours to see..."

Märker att jag har väldigt många resväskor:) Vid soffan står en stor resekoffert med träribbor och fina reseetiketter på, den innehåller filtar!


I dessa tre miniväskor har jag räkningar, kvitton och viktiga papper. Mitt hemarkiv alltså! Blir lite roligare förvarade såhär:) Undrar om alla resväskor symboliserar en längtan bort? Kan vara så;))

4 kommentarer:

 1. Oj, vilken resväskssamling! Jag trodde att jag hade en samling men jag kan bara räkna i två gamla resväskor och en hattask. Fast jag inbillar mig att jag nog snart ska starta en inre resa. Behöver man resväska då, månntro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är inte hela min samling, säger jag, och nästan skäms;) Men de köptes på den tiden det gick att få en fin väska för 30 kr för ingen ville ha dem!
   Den inre resan är den mest spännande, res lätt och utan extra bagage:)
   Kram Åsa

   Radera
 2. Älskar resväskor, sitter här och tittar på 6 st av mina står vid tv:n fyllda av dvd-filmer. Perfekt förvaring. Köper resväskor så fort jag kommer över dem men jag vägar betala mer än 100:- för dom styck. Även jag minns den tid då man kunde få tag en fin väska för 30:- men den tiden är förbi.

  Jag vet vad du menar;)
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Ja visst kan det vara något underliggande med denna passion för resväskor, så många och fina du har! Undrar varför jag har haft mani på fönster? Kanske också ett sätt att längta ut och bort.

  Kram vännen
  Cia

  SvaraRadera