torsdag 21 november 2013

Julen börjar smyga in

Liten pall och låda vitmålat av mig. Brickan från loppis för 120 kr, ljusstakar i mässing, lilla ljusstaken är samtidigt en bjällra. Röd plåtburk med texten "Garanterat ren cacao" . Allt från loppis/antikbutik.
 Igår när jag skulle plocka rätt på mina loppisfynd från senast så blev det ett julstilleben lite hastigt och lustigt bara för att se hur det skulle bli. Nu får det vara kvar, även om julpyntande känns lite för tidigt än! Den svarta brickan i bakgrunden är 1850-tal. Den köpte jag för ett tag sedan för 120 kr, samma dag såg jag en liknande på antikaffär för 1800 kr! Ett riktigt kap med andra ord! *nöjd*

I rödaste rött (dåligt foto) är också emaljkannan med muggar från FINEL FINLAND design Kaj Franck. Muggarna köpta på loppis och kannan vunnen på Tradera blir fin julklapp åt sonen. Han läser inte min blogg så det är riskfritt att tala om det här;)

3 kommentarer:

 1. Brickan är fantastisk vacker och emaljsetet kommer nog bli en mycket uppskattad julklapp.

  Tack för grattishälsningen inne hos mig. Den värmer massvis och jag är så glad att jag kan inspirera dig.
  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Hej på dej!

  Typiskt! Hade just skrivit en lång kommentar o så försvann den!

  Kortar ner lite och säger tack så hjärtligt för kommentaren. Din blogg är jättefin. Massor som jag gärna velat ha här hos dej :o)

  Ha det gott och hjärtligt välkommen på fler besök!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 3. Men du, den brickan är mer värd priset från antikaffären än 120:-, vilket fint fynd! Den är så otroligt fin med sin form och färg, en sådan skulle jag inte kunna gå förbi!
  Kul med den röda färgen på kanna och muggar till din son, en annorlunda julklapp som han säkert uppskattar. Tänk att inte fler köper begagnat till julklappar, kanske tur för oss då.

  Önskar dig en fin söndag!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera