lördag 2 november 2013

Tillit trots allt

Mitt favoritsmycke!
Det allra vackraste ord jag vet är "tillit"! För mig betyder det att ha en tro på att allt ordnar sig till det bästa, att det finns en plan för mig och att jag når mina tänkta mål även om det ibland sker på riktigt krokiga vägar. Jag har ingen kristen tro, mer en slags andlig känsla av att det finns något större än oss. Kalla det Universum, Gud , Ödet eller vad du vill! Det ger en känsla av trygghet att tänka så här tycker jag, men" var och en blir salig på sin tro" som det heter:)
Det här fina silversmycket beställde jag ordet "TILLIT" på. Det var för flera år sedan, men jag har använt smycket i stort sett dagligen! På den tiden var jag säljare åt duktiga Agneta som du finner på http://www.designatenga.com/


Bild Pinterest
 Bilden ovan ska symbolisera vägen vidare mot nya djärva mål, tänk vad mycket spännande som väntar! Jag känner stor tillit till att jag inte upplevt mitt livs höjdpunkter ännu:)


                                                                      Bild SvD

Den här helgen är vi många som går till kyrkogården och tänder lyktor på gravarna. Vi tänker på, och saknar våra kära som gått bort. Inte heller jag har varit förskonat då flera människor i min närhet gått bort under åren. Idag tänder jag ett ljus för min stora ungdomskärlek som gick bort i en MC-olycka när han var 23 år och jag var 21 år. Besöket på kyrkogården under Alla Helgona ger mig perspektiv och en glädje över att vara i livet. Allt gott till er!

1 kommentar:

  1. Så vackert halsband, jag gillar också tillit de ordet betyder så mycket. Alla helgona är den av våra kristna traditioner som jag verkligen gillar, att stanna upp tänka på livet och döden, sakna och fira livet på en och samma gång.

    Önskar dig en fin dag
    Kram
    Annie

    SvaraRadera