onsdag 16 april 2014

Silvrigt värre

 Fortsätter med metalltemat! Jag har och har haft mycket i nysilver och fattigmanssilver här hemma också. Fattigmanssilvret har jag tröttnat lite på just nu, så det mesta ligger nerpackat i förrådet. Schablonerna ovan har jag köpt i inredningsbutik, men de är alldeles utmärkta att använda också.

 Jag vet att jag riskerar att låta tjatig, men visst var vardagssaker ofta mycket vackrare förr! En alldeles vanlig nyckel utförd i vackraste kringelkrumelurer!

 Det finns massor av nysilver ute på loppisarna. Till ett bra pris också! Min surtout , som är franska och ordagrant betyder "till allt" eller "för allt" är en bordsuppsättning i nysilver med glasflaskor för olja, vinäger, salt och peppar. Den är vacker på matbordet, fast jag har den som prydnad i vardagsrummet istället!

Det här brevstället är målat av någon på senare tid tror jag. Det kan ha haft bronsfärg förr, men jag har sett flera såna här i silverfärg så jag vet inte!
Nu ska jag ta tag i påskstädningen, ha en fin Askonsdag:)

1 kommentar:

 1. Neej du tjatar inte, det var vackrare vardagssaker förr! Och det tål att upprepas så kanske dagens designer tänker lite på det också, inte bara funktion, om de ens tänker på det! Jag blir fullkomligt galen på tex plastföremål i ett kök som välter eller håller en kort tid.
  Nyckeln är så fint utformad och brevställ har jag också, ett är silvrigt och det andra svart. Visst är de fina!
  Ditt tidigare "guldinlägg" var också fint!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera