söndag 27 oktober 2013

Drömmar om Norrgavel

Bild från Norrgavel
 När man är intresserad av inredning så tycker man nog ofta, som jag, om flera olika stilar. Jag skulle behöva av minst tre bostäder för att kunna inreda i mina tre största favoritstilar:) Jag älskar den stil som jag har och har haft länge nu, lite smårörig bohem/brocante/loppis/antikstil med mycket saker. Så tycker jag att de där färgstarka/busiga/konstnärliga hemmen ju är sååå charmiga... För att inte tala om den vackra nordiska stilen med enkel design i hållbara material som trä/ betong/ull/skinn.
Bild från Norrgavel
Den vackra nordiska stil som Norrgavel representerar allra bäst enligt mig! Norrgavel som grundades av Nirvan Richter och som i år firar 20-årsjubileum, grattis! Stilrent, funktionellt, otroligt vackert och med en blick både bakåt och framåt i tiden. Det finns dagar när jag trött i huvudet av alla intryck och beslut skulle vilja öppna dörren till ett hem som på bilderna ovan, och bara känna frid och ro.
http://norrgavel.se/

4 kommentarer:

 1. Åh, vad jag håller med om allt du skriver i det här inlägget!
  Det finns så många stilar man skulle vilja prova någon gång i livet.
  Fast om jag hade obegränsat med pengar skulle jag absolut kunna tänka mig att leva i ett Norrgavel-inrett hem resten av livet! (Tror jag...)
  Må så gott och ha en fin start på veckan som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Glömde ju svara på frågan om vår grönblommiga tapet. Den heter "Berit grön" och kommer från Boråstapeters gammaldags kollektion "Anno 1905". Tyvärr tror jag att den har utgått ur produktion, men det kan säkert finnas rullar kvar ute i handeln.

  SvaraRadera
 3. Jag vill också prova massa stilar, önskar jag hade fler hus;)
  Tack för alla röster, de värmer massvis
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig! Jag gillar också massa olika stilar, och skulle vilja ha ett rum för varje stil, så man fick gå loss ordentligt på allt som är fint.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera