torsdag 13 mars 2014

Att tro på magi

Rader av färglada klänningar på Myrorna!
 För en tid sedan läste jag en bok om att skapa sin drömtillvaro. Att man kunde pröva att "skicka ut en önskan i Universum och sedan våga tro på magin". På så sätt skulle man kunna få det man ville ha i både stort och smått! Vem vill inte det tänkte jag? Här skulle skickas önskningar minsann:)

 Så när jag gick till Myrorna tänkte jag att "nu vill jag hitta en retro anorak". Inte för att jag nånsin sett nån på loppis, men för att jag verkligen önskade mig en sån! Så mysigt att dra på sig inför vårens skogspromenader! Kombinerat med äggmackor och termos i ryggsäcken borde det bli en finfin (retro)upplevelse:)
Precis när jag tänkt orden så hängde den där, anoraken! Retro, mörkblå, i rätt storlek och till ett pris som jag hade råd med.

Anorak för 85 kr, ja tack! Nu ska jag fortsätta tro på magin! Bara för att jag vill och för att det blir så mycket roligare då! Mer magi åt folket:)

3 kommentarer:

 1. Men kära Du, tack för tipset!!! Jag som bara går och önskar mig - låt mig hitta en parkeringsplats...eller måtte det bli grönljus nu. Jag måste helt enkelt önska helt andra saker...jag provar genast i morgonbitti...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld13 mars 2014 19:40

   Bara det har med loppis och retro att göra så funkar det;))
   Kram Åsa

   Radera
 2. Men vilken fin anorak, tänk vilken tur att du önskade dig en sådan. Ibland tror jag att vi behöver slänga ut lite önskningar till universum. Bara för att;)
  Kram
  Annie

  SvaraRadera