söndag 16 mars 2014

Retro krydda i tillvaron

 När man går in på en loppis vet man aldrig om man ska hitta något fint eller inte! Ibland tycks folk tro att man bara går in och plockar fynden från hyllorna som i vilken butik som helst. Så är det verkligen inte!

 Jag får ofta höra att jag har sån tur som hittar så fina saker. Tur? Till viss del, men också att jag lägger ner mycket tid på mitt sökande! Vissa veckor har jag varit på loppis eller secondhand 4-5 gånger, andra veckor en gång. Väldigt sällan ingen gång alls;)

Så gäller det att ha ögonen öppna, spana av alla hyllor i flera omgångar och tänka bort eventuell smuts! Min "äckeltröskel" har höjts genom åren:))
De här retro kryddburkarna var ärligt talat i ett snuskigt tillstånd i butiken. Väl hemma fick de ligga i blöt i diskmedel och efter en timme var de så här fräscha! Så räds icke skiten med andra ord:)

4 kommentarer:

 1. Det låter som jag det där ;) Jag lägger också ner en hel del tid på jakt efter de fina godbitarna som inte alltid är lätt att hitta.

  Så söta brukar! Men så fina skärbrädor du har... såna är jag på jakt efter ;)

  Ha de så gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld18 mars 2014 18:16

   Det är sååå synd om oss, Marie😊 Porslinsskärbrädor är definitivt ett sånt där fynd som är svårt att hitta! Jag har fem!

   Radera
 2. Så sant det du säger att vissa tror att man bara kan plocka fynden på loppisar. Jag tror inte alla förstår tiden det tar att åka på alla dessa loppisar och att man inte alltid hittar något "fynd".
  Jättefina kryddburkar du hittat. Härlig retrokänsla.
  Kram
  ANnie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld19 mars 2014 11:01

   Det är väl så att man tänker sig loppis som vilken butik som helst, där det finns flera av en vara. Det är ju det som är så kul med loppisfynden att det bara finns just det unika exemplaret! Och jag tar mig så gärna den tid som behövs:)
   Kram Åsa

   Radera