fredag 28 mars 2014

Firar 1 år med bloggen!

Jag har ändrat lite på skänken igen;)
 Tänk att nu har jag bloggat i ett helt år! Det har varit så kul och givande, och särskilt roligt är det när ni kommenterar! Så kära läsare, mer kommentarer önskar jag mig om jag får:)

 Under det här året har det hänt en hel del, samtidigt som det har hänt för lite, om ni förstår hur jag menar? Vi har väl alla mål och visioner om hur livet ska levas och bli. Ofta blir det i verkligheten nåt helt annat!
 Nåt jag tänkt mycket på det här året är framtiden. Hur det ska det bli med jobb, om jag ska flytta, om jag kommer finna kärleken och så vidare. Såna där enkla saker, ni vet;)) Det är lätt att fastna i hur det kommer att bli och inte leva i det som är nu. Samtidigt är jag i en bearbetning av det som varit, ett reflekterande över hur saker blev som de blev.

 Ibland skulle det vara enklare att inte vara en så tänkande människa kanske, men man är ju som man är!

 
 
Hämtar lugn i meditation och yoga, och Buddha påminner mig att bara vara. Namaste!

5 kommentarer:

 1. Grattis till ditt första år som bloggare! Det var roligt att upptäcka din blogg men jag kanske inte är så flitig med kommentarer, sorry.
  Hoppas du får ett år där du möter kärleken också!
  Meditation och yoga är något jag skulle tänka mig.

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1-årsdagen!! Det är alltid en ren fröjd att titta in på Din blogg. Så himla mycket fina saker som Du har som kan göra en grön av avund. Det där med att tänka för mycket, sådan är jag. Jag tänker och funderar och, ja, faktiskt rent ältar saker som hänt, fram och tillbaka. En del människor tar livet med en klackspark, tyvärr inte jag. Meditation är superbra. För att inte tala om en halvtimme på spikmattan. Långpromenader kan skingra mycken oro. Ha en trevlig och solig helg!/Lilla gummann

  SvaraRadera
 3. Grattis till första bloggåret! Hoppas det blir fler. Lycka till i övrigt också.

  SvaraRadera
 4. Grattis till 1 år med blogg och lycka till med allt annat också.

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Min KuriÅsa Värld1 april 2014 13:02

  Tack alla! Ett nytt år i bloggvärlden har börjat, spännande! Tänk vad länge jag funderade innan jag startade. Nu är jag glad att vara igång:)
  Kram Åsa

  SvaraRadera