tisdag 4 mars 2014

Kanin...te sova!

 Den här docksängen har jag haft i många, många år. Tycker den är så fin i sin enkelhet, med patina av många barnahänders lek. Hittade den i mitt förråd för en tid sedan och tänkte att den förtjänade ett bättre öde än så!

 Jag sydde ett lapptäcke till sängen av tyger jag hade här hemma, och så blev det ett överlakan av ett gammalt barnlakan från mina gömmor. Tur man har att plocka av när lusten faller på;) Kaninen har jag sytt med mönster från Tildaserien. Samma tyg som finns med i lapptäcket!

Pyttesmå lappar på 5x5 cm, pilligt var det! Och bara för mitt eget höga nöjes skull:)

6 kommentarer:

 1. Men å så söt. Gillar de lite dova färgerna på ditt minilapptäcke, blev jätte fint...vet vilket jobb det är. Har inte fått något mail från dig tyvärr :( Kan du tänka dig att skriva in din mailadress i en kommentar hos mig så kan jag försöka maila dig? Tycker inte du ska skriva ut din adress men din mail kanske är ockey? Tar bort kommentaren så fort jag noterat din mail. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld4 mars 2014 23:16

   Okej! Tredje försöket! Har lämnat som kommentar på din sida nu!

   Radera
 2. Vilken fin liten docksäng och vilket arbete du lagt ner på täcket.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld8 mars 2014 22:14

   Man tackar! Det var pilligt, men inte så svårt:)
   Kram Åsa

   Radera
 3. Så fint lapptäcke till den antika sängen, och färgerna passar så bra ihop. Täcke med överlakan, det var länge sedan det.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min KuriÅsa Värld8 mars 2014 22:16

   Man är ju lite av färgmatchningsfascist;))
   Kram Åsa

   Radera