söndag 25 augusti 2013

Bakom fasaden

 I Bloggvärlden kan man lätt tro att alla hem alltid är så stylade och välstädade. Så är icke fallet i mitt hem;) Alltid står något/några fynd och väntar på ommålning eller vidare transport! Jag är som en  mullvad, lämnar små "högar" omkring mig vart jag än far fram:)) Så här ser det ut i ett hörn av vardagsrummet just nu, inget jag har jättelust att ta tag i om man säger så...suck!


För att inte avskräcka er totalt måste jag ju visa något vackert också! En avbruten pelargonblomma och mina första luktärter för i år, samsas i en liten pressglasvas på skrivbordet i matrumsdelen. Hittills har luktärten inte direkt svämmat över av blommor, men det kanske kommer fler! Ha nu en riktigt härlig söndag, så ses vi på tisdag igen!

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha skönt att veta att det finns fler mullvadshögar där ute i landet;) här finns ett gäng också;)

  Önskar dig en trevlig kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle tro det;) I alla fall bland oss samlare!
   Kram

   Radera
 2. Igenkänningsfaktorn är hög när jag kikar in bakom fasaden, och minsann ser jag inte att vi har likadana solstolar.
  I år glömde jag totalt bort att så luktärter! Alla andra år brukar det finnas luktärtor i min vaser den här tiden...får bli nästa år då.

  Ha det gott och kram!
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är solstolen fin! Har du renoverat din? Tänkte slipa, olja eller lacka, och klä på nytt tyg. Men det är mycket man tänker göra, hihi:)
   Kram

   Radera